تاریخ انتشار: ۰۷:۰۳ - ۲۵ آذر ۱۴۰۳

توهین زشت «کیهان» اصلا‌ح‌طلبان؛ گله‌وار از یک ادبیات بلاهت‌آمیز پیروی می‌کنند | جاسوسانی که بهزاد نبوی می‌گوید همه اصلاح‌طلب بودند

کیهان مدعی است که عوامل نفوذی در سطوح بالای کشور همه اصلاح‌طلب بوده‌اند و نوشته: همان‌هایی بودند که پس از اعتراض نبوی به رادیکالیسم کور، عذر او را از ریاست جبهه اصلاحات خواستند.

توهین زشت «کیهان» اصلا‌ح‌طلبان؛ گله‌وار از یک ادبیات بلاهت‌آمیز پیروی می‌کنند | جاسوسانی که بهزاد نبوی می‌گوید همه اصلاح‌طلب بودند

رویداد۲۴| روزنامه کیهان از مصاحبه اخیر بهزاد نبوی که دیروز در «اعتماد» منتشر شد به شدت شاکی و عصبانی است. یکی از موضوعاتی که این روزنامه اصولگرا تاب شنیدنش را نداشته این است که بهزاد نبوی گفته «ما عوامل نفوذی اسرائیل را در سطوح بالای کشور داریم»؛ لذا نوشته: «آقای نبوی ترجیح داده‌اند مرتکب فرار به جلو و فرافکنی شوند وگرنه بهتر از هرکس دیگر می‌دانند که کدام عناصر سیاسی در فتنه‌هایی مانند فتنه ۸۸ و ۹۸ و ۱۴۰۱، عیناً در نقش پایوران سیا و موساد عمل کردند. به عنوان یک نمونه از صد‌ها مورد، ایشان حتماً اطلاع دارد که شبکه ماهواره اینترنشنال وابسته به موساد توسط فردی به نام علی‌اصغر رمضانپور اداره می‌شود و دست بر قضا این مزدور نقاب انداخته موساد، دو دهه قبل به عنوان معاون وزیر ارشاد در دولت خاتمی فعالیت می‌کرد و قبل از آن مدیر روزنامه زنجیره‌ای آفتاب امروز بود. نمونه دیگر، معاون اسبق وزیر دفاع در دولت خاتمی است که به جرم جاسوسی بازداشت و پس از محاکمه اعدام شد.
همچنین فتنه زن زندگی آزادی با چاشنی تجزیه‌طلبی و جنایت و تخریب و ارعاب و ترور مستقیماً از سوی موساد و سیا و با نقش‌آفرینی گروهک‌های مزدور انجام شد و آقای نبوی بهتر از همه می‌داند که کدام افراطیون مدعی اصلاح‌طلبی در آن فتنه تبدیل به پادوی موساد و سیا شدند. آنها همان‌هایی بودند که پس از اعتراض نبوی به رادیکالیسم کور، عذر او را از ریاست جبهه اصلاحات خواستند او جرئت نکرد حتی علناً به این خودکامگی پایوران بیگانه اعتراض کند.»
بخش دیگری از این مصاحبه که «کیهان» را ناراحت کرده به موجود جنگ و مذاکره برمی‌گردد.
بهزاد نبوی با این باور که اگر سعید جلیلی به جای پزشکیان رئیس جمهور شده بود، الان درگیر یک جنگ بزرگ بودیم، از «اجتناب از جنگ جدید با اسرائیل، ادامه مذاکرات با اروپا خصوصاً در دوره ترامپ و تلاش برای احیای چیزی شبیه برجام، جدا کردن خرج اسرائیل از آمریکا و یکی نکردن حساب این دو» به عنوان راهبرد‌های ضروری در شرایط فعلی نام می‌برد.
«کیهان» از این نگاه نیز آشفته شده و نوشته: «در موضوع پرهیز از جنگ، در راهبرد امنیتی هیچ کشور هوشمند و مقتدری پیدا نمی‌کنید که خطاب به دشمن گستاخ و مهاجم خود اطمینان بدهد که «ما در تله شما وارد نمی‌شویم و با شما به هیچ وجه نمی‌جنگیم»! این ادبیات خام‌اندیشانه و بلاهت‌آمیز -که معلوم نیست اولین بار چه کسی به مدعیان اصلاحات قالب کرد و بقیه گله‌وار تکرار کردند- به معنای چراغ سبز دادن و جرأت بخشیدن به دشمن برای زدن ضربه است. در منطق دولت‌های مقتدر، دشمن باید یقین داشته باشد که هر نوع دست‌درازی و تعرض او پاسخ دردناک و پشیمان‌کننده به همراه خواهد داشت؛ بنابراین اظهارات آقای نبوی در این‌باره را هم باید جزو اسرائیلیات دسته‌بندی کرد. این نکته هم گفتنی است که سرویس‌های اطلاعاتی ایران نفوذ اطلاعاتی گسترده در اسرائیل دارند و رژیم صهیونیستی بار‌ها افراد ارشدی در حد وزیر و نماینده پارلمان و مشاور نخست‌وزیر و گروه‌های چند نفره از صهیونیست‌ها را بار‌ها به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت کرده است. نهایتاً در موضوع مذاکره باید گفت که پیگیری این روند به بن‌بست خورده، موجب دو تحریم هواپیمایی و کشتیرانی ایران و صدور قطعنامه ضدایرانی اروپا در آژانس شد.»

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات شما